• معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید از پایه‌گذار پارک‌های علم و فناوری کشور؛ ظرفیت‌های گسترده شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در تجاری‌سازی و خلق ارزش افزوده

  • ۰۷:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
غزال راهب معاون وزیر و رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی گفت: ساختار، سازماندهی و فضای فیزیکی در اختیار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به خوبی گویای این نکته است که ظرفیت‌های قابل توجهی برای رشد ایده‌های نو، بروز خلاقیت‌ها، تبدیل ایده‌ها به محصولات تجاری سازی شده و در نهایت ایجاد ارزش افزوده برای کشور در آن وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، غزال راهب معاون وزیر و رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در این شهرک اظهار کرد: دیدن این حجم از شوق، توان و امید به آینده بسیار برای من مغتنم و جذاب بود. بر همین اساس به نظرم شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ظرفیت‌های بسیار قابل توجهی دارد که می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد همکاری‌های مشترک شود.

وی افزود: ساختار، سازماندهی و فضای فیزیکی در اختیار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به خوبی گویای این نکته است که ظرفیت‌های قابل توجهی برای رشد ایده‌های نو، بروز خلاقیت‌ها، تبدیل ایده‌ها به محصولات تجاری سازی شده و در نهایت ایجاد ارزش افزوده برای کشور در آن وجود دارد.

معاون وزیر و رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: با توجه به فعالیت‌های مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی، سنخیت زیادی با فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان وجود دارد که می‌توان از آن بهره برد.

راهب افزود: برخی موضوعات مانند صنعت ساختمان از صنایع دیگر کمتر مورد توجه قرار گرفته و بنابر‌این نیاز به کار گسترده‌ای دارد. زمینه‌هایی مانند مدیریت بحران و تاب آوری شهری، انرژی، بهسازی و استفاده از مصالح بومی و بهسازی سیستم‌های سازه‌ای با روش‌هایی هوشمند، از جمله موضوعاتی است که فضای کار گسترده‌ای را می‌طلبد و همین امر می‌تواند زمینه همکاری مشترک بین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و مرکز تحقیقات راه،‌ مسکن و شهرسازی باشد.

وی ادامه داد: دولت همواره حمایت از بخش خصوصی را وظیفه خود می‌داند بر همین اساس رویکردش بر این اصل استوار شده که به نحوی هم‌افزایی در بخش خصوصی ایجاد کند. این هم‌افزایی در نهایت می‌تواند از توان و ظرفیت بخش خصوصی در پاسخ به مسائل روز کشور و انجام پژوهش‌های بنیادین و کاربردی استفاده کند. با توجه به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور بسیاری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان وجود دارد، می‌توانیم همکاری‌های خوبی در این حوزه داشته باشیم.

شایان ذکر است، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تاکنون به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتاً تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. امروز بیش از 760 شرکت دانش‌بنیان و فناور در این شهرک مشغول به فعالیت هستند.

تعداد بازدید : ۵۱      تاریخ: 1403/09/28

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت